National

Facebook inaspreste regulile pentru reclama politica

0

Facebook a anuntat miercuri introducerea de noi reguli in ceea ce priveste reclamele politice de pe platforma in Statele Unite, inainte de alegerile prezidentiale din noiembrie anul viitor, relateaza Press Association si Reuters.

Reteaua sociala a introdus pentru prima data reguli in ceea ce priveste publicitatea politica anul trecut, care prevedeau ca oricui cumpara reclame de acest fel sa i se poata verifica identitatea, locatia si de asemenea sa se poata verifica cine plateste pentru ele.

Facebook a anuntat ca, incepand cu jumatatea lunii septembrie, va cere furnizorilor de publicitate politica sa ofere informatii suplimentare despre organizatia lor, inclusiv numarul de telefon, e-mailul de afaceri si site-ul oficial, precum si dovada ca acestia sunt inregistrati de guvernul american – precum numarul registrului fiscal al organizatiei, domeniul web sau numarul de identificare la Comisia Electorala Federala.

Noile masuri vin ca urmare a informatiilo…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

Cum vrea Amsterdamul sa devina un oras de masini electrice in zece ani

Previous article

Elon Musk si miliardarul chinez Jack Ma, prima aparitie comuna: Au vorbit despre Marte si inteligenta artificiala (Video)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National