National

Elon Musk si miliardarul chinez Jack Ma, prima aparitie comuna: Au vorbit despre Marte si inteligenta artificiala (Video)

0

Directorul general al Tesla, Elon Musk, si fondatorul Alibaba, Jack Ma, au discutat joi despre Marte si inteligenta artificiala, dar au evitat subiectul tensiunilor comerciale dintre Statele Unite si China, la prima lor aparitie comuna, care i-a dezamagit pe unii investitori.

Discutia, care a fost transmisa online, a facut parte din evenimentele de deschidere a World Artificial Intelligence Conference (WAIC) din Shanghai, relateaza Reuters.

La anuntarea discutiei dintre cei doi magnati, au aparut speculatii ca acestia s-ar putea folosi de eveniment pentru a discuta probleme precum frictiunile comerciale dintre SUA si China, despre care ambii au facut anterior comentarii publice, noua fabrica pe care Tesla a construieste in Shanghai, sau retragerea lui Ma de la conducerea Alibaba.

Cei doi au evitat toate referirile la aceste probleme si au discutat in schimb, timp de peste o jumatate de ora, despre viziunea lor referitoare la modul in care tehnologia, in spe…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

Facebook inaspreste regulile pentru reclama politica

Previous article

FMI recomanda Romaniei sa isi reorienteze cheltuielile dinspre salarii si pensii spre investitii

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National