National

Intralogistica: 20 de ani cu Crown Wave®

0

Intr-o lume in care marfurile se misca din ce in ce mai rapid, industria de intralogistica inoveaza permanent noi solutii de eficientizare a muncii operatorilor din depozite. Anul acesta binecunoscuta nacela autoridicatoare Crown Wave® a trecut la o noua generatie.

In 2019 s-au implinit 20 de ani de cand order-picker-ul Wave® de la Crown a revolutionat operatiunile de depozitare, aducand un plus enorm sigurantei si eficientei prin inlocuirea scarilor in acest sector de activitate. De doua decenii ne ajuta sa depozitam eficient, in siguranta si nu numai.

In cadrul celui mai mare eveniment de intralogistica din Marea Britanie, IMHX 2019, care a avut loc la National Exhibition Centre din Birmingham, au fost prezentate demonstratii live ale ultimelor modele de WAVE® in cadrul carora a fost subliniat faptul ca aplicatiile pentru acest Work Assist Vehicle sunt, practic, nelimitate.

Daca pentru Crown ar fi fost necesara o dovada suplimentara a performantei tehn…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

Reguli în alegerea ceasului de mână ideal

Previous article

Dupa ce a creat panica in tara, ANSVSA revine: Medicii veterinari nu trebuie sa fie prezenti la taierea fiecarui porc de Ignat

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in National