National

O sosea de mare viteza de care foarte multi avem nevoie s-a amanat de trei ori la rand. N-a prins contur nici macar pe hartie

0

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a amanat, inca o data, alegerea societatilor care sa intocmeasca documentatia pentru Drumul Expres Craiova – Targu Jiu.

Inca din anii trecuti autoritatile au constatat ca, la nord de Filiasti, DN 6 (care leaga Craiova de Targu-Jiu) este foarte aglomerat si nu poate garanta conditii bune de circulatie rutiera.

In consecinta, s-a decis constructia, in zona, a unui drum expres. Acesta este, la fel ca autostrada, o sosea de mare viteza. Spre deosebire de autostrada, insa, drumul expres nu are banda de urgenta. In plus, permite schimbarea sensului de mers pe fiecare dintre cele patru benzi ale sale.

In februarie, CNAIR a depus o aplicatie de finantare prin care cerea putin peste 28 de milioane de lei de la UE pentru a acoperi 85% din cheltuielile necesare pentru realizarea unui studiu de fezabilitate si a unui proiect tehnic in baza caruia sa se construiasca Drumul Expres Craiova-Targu Ji…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

Cauti hoverboard cu autonomie mare si design elegant? Il gasesti la Monkey Board!

Articolul precedent

Accesoriile de care ai nevoie pentru un smartphone

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in National