AcasăDiversePovestea unui show de succes: Road to Vegas

Povestea unui show de succes: Road to Vegas

Publicat pe

Articole

Cine iese golgheter în La Liga? Numele grele care luptă pentru trofeu

Campionatul de fotbal spaniol este unul dintre cele mai interesante din lume, datorită calității jucătorilor care evoluează în La Liga. An de an, nume deja consacrate, dar și tineri promițători se luptă să își păstreze numele în top sau să le aducă în prim-plan....

Road to Vegas este una dintre emisiunile de succes ce pot fi urmărite în momentul de față la TV. Show-ul difuzat de B1TV ne prezintă un turneu de poker, plin de acțiune și umor, la care participanții luptă pentru a prinde un loc către Vegas.

Competiția este organizată de 888poker în colaborare cu PokerFest România, iar fanii pokerului au îndrăgit-o încă de la primul sezon.

Acum suntem deja la al doilea, iar telespectatorii au avut ocazia să vadă în acțiune și nume cunoscute precum Cătălin Moroșanu, Larisa Udilă, Giani Kiriță, Otilia „Bilionera” sau Doinița Oancea.

„Pasiunea a provenit de la un prieten foarte bun de familie, care povestea tot timpul cum este să fii dealer de cazino. De acolo am prins o pasiune pentru poker și blackjack”, a spus Doinița Oancea după ultima participare la Road to Vegas.

În plus, Road to Vegas ne-a arătat și de ce pokerul este un joc atât de minunat, în care poți să faci pasul cel mare în orice clipă. Un exemplu elocvent este cel al juniorului Ștefan Negoi, care a câștigat marele premiu după ce a bătut trei profesioniști cu ștate vechi, Răzvan  Belea, Răzvan Negoiță și Alex Preda.

Prezența în show este asigurată de un turneu de poker online organizat pe 888poker plus un invitat special din mass și social media. Participanții joacă poker live timp de patru ore, iar turneul poate fi urmărit și pe postul B1TV, în noaptea de joi spre vineri, de la ora 00:30.

Premiul cel mare constă într-o călătorie la Vegas (sau la oricare alt festival live). De asemenea, câștigătorii au posibilitatea să transforme premiul în bani cash. În plus, ocupanții locurilor doi și trei primesc și ei premii.

O partidă de poker ține patru ore în cazul în care până atunci nu sunt eliminați deja șase jucători. În caz contrar, după patru ore, premiile sunt oferite în funcție de stackurile de după ultima mână jucată.

O veste bună este că buy-in-ul pentru sateliții de calificare de la 888poker este de doar 10$, în condițiile în care premiile garantate sunt de 5.000 de dolari. În plus, prin sateliții online vă puteți califica și la viitoarele show-uri TV.

Turneul s-a bucurat de succes și în rândul  vedetelor încă din primul sezon, dovadă stând prezența unor nume precum Mihai Morar, Flick Domnul Rima, Otniela Sandu sau Vescan.

Pe lângă aceștia, show-ul este accesibil pentru toate categoriile sociale, iar la Road to Vegas au participat de la studenți până la ofițeri de blindate și doctori în finanțe.

Motivul pentru care pokerul este atât de iubit de oameni

Așadar, observam că Road to Vegas ne-a prezentat oameni din toate categoriile sociale și profesionale. Asta și pentru că pokerul este un joc iubit de oameni indiferent de statut. Fiind destul de simplu și competitiv, pokerul s-a făcut îndrăgit din ce în ce mai tare în ultimii 200 de ani. Iar revoluția adusă de pokerul online l-a transformat într-un adevărat fenomen.

În primul rând, pokerul este un joc foarte distractiv. Atmosfera este mereu relaxată când joci poker, tocmai de aceea sunt multe jocuri între prieteni. Iar atunci când mergi, spre exemplu, într-un cazino, poți lega prietenii noi la masa de poker.

De asemenea, pokerul este potrivit și pentru cei care sunt competitivi din fire. Este un joc care te motivează să fii atent și să dai ce e mai bun din tine, mai ales că depinzi în mare măsură de alegerile pe care le faci.

Iar regulile jocului de poker sunt și ele destul de simple. Chiar dacă în istoria pokerului s-au mai modificat, de decenii bune au rămas aceleași și pot fi învățate cu ușurință oricât de la început ai fi.

În plus, pokerul a demonstrat că poți face un salt foarte rapid de la amator la profesionist. Am dat mai sus exemplul lui Ștefan Negoi de la Road to Vegas, dar poate cel mai cunoscut este cel al lui Chris Moneymaker, care, în 2003, a câștigat Main Event-ul de la WSOP, după ce a obținut calificarea la un turneu online.

Un alt motiv pentru care pokerul este atât de îndrăgit de oameni este accesibilitatea. Nu este genul de joc la care să fii nevoit să investești bani foarte mulți. Cu doar câțiva dolari poți juca pentru o perioadă mare de timp și poți obține premii substanțiale. Astfel, pokerul este un joc destinat tuturor oamenilor, indiferent de sumele pe care sunt dispuși să la aloce acestei porții de distracție.

La fel de clar este și faptul că pokerul este un joc pe care îl poți juca oriunde te-ai afla. Îl poți juca de pe calculator desktop, laptop, telefon sau tabletă. Trebuie doar să ai o conexiune la Internet și distracția poate începe. În aceste condiții, nu e de mirare că atât de mulți oameni preferă să joace poker, ținând cont că, potrivit statisticilor, sunt peste 100 de milioane de jucători în întreaga lume.

 

Ultimele articole

Cum îți alegi cei mai buni candidați? 3 aspecte din oferta de lucru care te diferențiază de alți angajatori

Pentru a avea o companie de succes este nevoie ca în primul rând să...

Folosirea optimă a spațiului: Închiderea balconului pentru funcționalitate maximă

Închiderea balconului cu sticlă și aluminiu este o soluție inteligentă pentru proprietarii de locuințe...

Curățenia după constructor – mai ușoară ca niciodată cu firmele specializate

După finalizarea unui proiect de construcție sau renovare a unei proprietăți, există întotdeauna o...

Cum poate fi utilizată hala de către o măcelărie?  – Descoperă sfaturi pentru a închiria hala potrivită

O hală poate fi utilizată în mai multe moduri de către o măcelărie pentru...

Articole asemanatoare

Cum îți alegi cei mai buni candidați? 3 aspecte din oferta de lucru care te diferențiază de alți angajatori

Pentru a avea o companie de succes este nevoie ca în primul rând să...

Folosirea optimă a spațiului: Închiderea balconului pentru funcționalitate maximă

Închiderea balconului cu sticlă și aluminiu este o soluție inteligentă pentru proprietarii de locuințe...

Curățenia după constructor – mai ușoară ca niciodată cu firmele specializate

După finalizarea unui proiect de construcție sau renovare a unei proprietăți, există întotdeauna o...