Sport

Recenzie pariuri sportive online

0
Sports betting, purple banner with smartphone, champion cups, falling gold coins, sport balls and button

Pariurile sportive au apărut aproximativ acum 2,000 de ani, când grecii au început organizarea Jocurilor Olimpice. Aceștia au adus în fața oamenilor termenii de „competiție” și „pariere”. Iar popularitatea pariurilor sportive a crescut odată cu numărul de evenimente pe care oamenii pot paria. Așadar, astăzi poți paria pe orice – de la fotbal și până la vremea din Alaska. Și, odată cu avansarea tehnologiei, parierea a devenit și mai simplă datorită caselor de pariuri online. Totul s-a schimbat odată cu apariția multor casa pariuri sportive.

Dacă ești interesat de tot ce înseamnă pariuri sportive online, citește articolul nostru pentru a afla informații utile despre cum poți câștiga la pariuri sportive online, despre tipurile de pariuri sportive online sau despre sporturile și campionatele pe care poți paria la orice casă de pariuri sportive.

Înscrie acum și câștigă!

Cuprins

 1. Cum poți câștiga la pariuri sportive online?
 2. Tipuri de pariuri sportive online
 3. Sporturi și campionate pe care să pariezi

Cum poți câștiga la pariuri sportive online?

Dacă ești la început de drum și îți dorești să afli cum poți câștiga când pariezi la Favbet, atunci te afli în locul potrivit. Primul pas l-ai făcut deja atunci când ai ales Favbet, însă mai rămâne să îți povestim și despre câteva ponturi. 

Gestionează-ți bugetul cu atenție

Favbet pune la dispoziția jucătorilor săi un portofoliu variat de pariuri sportive și chiar și jocuri de noroc. Așadar, dacă te-ai hotărât să pariezi online este important să îți gestionezi bugetul cu atenție. Mai exact, să stabilești dinainte suma de bani pe care ești dispus și îți permiți să o investești. Un sfat general ar fi să pariezi doar 1%-5% din suma stabilită.

Documentează-te

Conform pariorilor cu experiență, această este cea mai importantă strategie atunci când vine vorba de pariuri sportive online. Chiar dacă, în anumite situații, poți câștiga și fără să pui în aplicare o strategie anume, trebuie să cunoști și câteva aspecte despre sportul, echipa sau jucătorul pe care îți dorești să pariezi. Mai mult, poți consulta statistici, trenduri sau să analizezi partidele anterioare.

Profită de bonusuri și promoții

Așa cum era de așteptat, Favbet oferă clienților săi numeroase bonusuri și promoții. Așadar, cel mai important bonus la pariuri este chiar pariul fără risc. Dacă ești client nou Favbet ai posibilitatea de a câștiga un pariu fără risc în valoare de 100 de lei. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi și să efectuezi o depunere minimă. Acceptă acest bonus la pariuri cât mai repede și marchează în poarta câștigătoare!

Tipuri de pariuri sportive online

Fiecare sport aduce cu el alte tipuri de pariuri. Iată care sunt cele mai populare și îndrăgite de către toți pariorii.

 • Pariu pe rezultatul final al meciului unde 1 – câștigă gazdele, 2 – câștigă oaspeții și X – egal. 
 • Pariu pe șansă dublă unde poți alege opțiuni pentru rezultatul final al meciului: 1x – victoria gazdelor sau egal, x2 – victoria oaspeților sau egal, 12 – victoria gazdelor sau oaspeților.
 • Pariu pe numărul total de goluri unde ai opțiunea de a alege dacă se vor înscrie mai multe sau mai puține goluri față de numărul propus de către Favbet.
 • Pariu cu miză returnabilă unde ai posibilitatea de a primi miza înapoi în cazul în care evenimentul se încheie cu un anumit rezultat.
 • Pariu pe cartonașe unde ai posibilitatea de a prezice numărul de cartonașe care se vor da pe parcursul evenimentului.
 • Pariu pe numărul de cornere unde ai posibilitatea de a prezice numărul de cornere atinse în timpul meciului,
 • Pariu pe marcatori unde ai posibilitatea de a prezice care vor fi jucătorii ce vor marca în timpul meciului.

Accesează FavBet.ro și descoperă portofoliul variat de pariuri sportive online!

Sporturi și campionate pe care să pariezi

Așa cum am precizat și mai sus, FavBet pune la dispoziția jucătorilor săi un portofoliu variat de pariuri sportive online. Așadar, la această casă de pariuri sportive vei putea paria pe sporturi precum fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei, fotbal american, rugby, snooker, volei, polo pe apă, hochei pe iarbă, e-baschet, fotbal de sală, baseball, box etc.

Însă, conform jucătorilor, aceștia au fost încântați de evenimentele pe care pot paria. Pe lângă cele populare, precum Champions League sau Europa League, Favbet oferă și evenimente precum Cupa României sau League One. Iată câteva dintre cele mai intesante evenimente din fotbal pe care poți paria la casa de pariuri sportive Favbet.

 • Cupa României la fotbal a fost organizată începând cu anul 1933 de către Federația Română de Fotbal. Așadar, de 89 de ani această competiție a adus în fața publicului cluburile cu cele mai bune performanțe precum FCSB, Rapid București, Dinamo București sau CFR Cluj.
 • League One – este printre cele mai cunoscute divizii din sistemul englez de fotbal. Este a treia divizie, iar în cadrul acestei competiții au participat echipe precum Luton Town, Leicester City, Norwich City, Charlton Athletic etc.
 • CAF Cupa Confederațiilor – Înființată în anul 2004, Cupa Confederației CAF este o competiție organizată de către Confederația Africană de Fotbal care oferă premii de până la 625,000 de dolari.
 • La Liga – este cea mai importantă competiție de fotbal din Spania. A fost înființată în anul 1929 și reunește nume importante precum FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Atheltic Bilbao sau Sevilla FC.

Cu Favbet pariezi din orice colț al lumii!

Cum îți planifici bugetul de călătorie pentru o vacanță? 3 sfaturi

Articolul precedent

Scaun birou potrivit. Cum să faci alegerea care te scapă de dureri de spate și de gât

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *