Diverse

Sistemul cashback: cum poți primi și tu bani înapoi când faci cumpărături

0

Shoppingul este hobby-ul tău, iar mallurile, magazinele online și marketplace-urile nu mai au niciun secret pentru tine? Înseamnă că ești gata să treci la nivelul următor și să câștigi bani de fiecare dată când cheltuiești bani. Cum se poate acest lucru? Îți iei un card de cumpărături cu plata în rate fără dobândă*, care să-ți ofere opțiunea cashback. Iată care sunt cele mai importante detalii despre acest sistem flexibil și avantajos.

Ce înseamnă cashback și cum să beneficiezi de acest sistem

Termenul provine din limba engleză, unde cash back înseamnă bani înapoi și se referă la returnarea unui procent sau a unei părți dintr-o sumă achitată cu cardul de cumpărăruri. Suma primită este depusă tot pe cardul cu care s-au achitat cumpărăturile, astfel că, de câte ori folosești cardul de cumpărături să faci shopping de produse sau servicii, ai ocazia de a câștiga bani pentru cumpărături viitoare.

Ai la dispoziție diverse forme de cashback: alimentări de cont de card, puncte de recompensare cu echivalent în bani pentru cumpărături, discounturi pentru comenzi viitoare la anumite magazine, beneficii din categoria air miles, în cazul companiilor de traveling de unde ai luat bilete de avion, excursii, vacanțe, servicii de călătorie.

Ca să te bucuri de beneficiile sistemului cashback, aplică online pentru cardul de cumpărături CardAvantaj și faci shopping în rate fără dobândă*, atât în țară, cât și în străinătate. Atenție, scapi de plata dobânzii dacă achiți lunar suma totală de plată, așa cum îți apare în extrasul de cont trimis de la Credit Europe Bank.

Ce produse și servicii poți să cumperi în sistem cashback 

Cele mai interesante oferte de produse în sistem cashback sunt cele pentru bunuri de larg consum și carburanți auto. De exemplu, ca deținător de CardAvantaj, dacă alimentezi la Rompetrol de cel puțin 200 de lei, primești 10 lei bani înapoi pe card. În plus, ai posibilitatea să plătești în 3 rate și beneficiezi suplimentar și 0.3% bonus, ca la orice tranzacție efectuată prin CardAvantaj.

Prin cardul tău de cumpărături poți face două astfel de tranzacții pe lună, ca să iei  bonusul de 10 lei. Repetă lună de lună cele două tranzacții, ca să te bucuri de beneficiile sistemului cashback pentru mai mult timp. Este ca și cum ai avea din start 5% discount la plinul de carburant, plus plata în rate, plus bonus la fiecare tranzacție. 

Tot în sistem cashback ai 10 lei înapoi pe card la fiecare 100 de lei cheltuiți. ai șansa de a câștiga prin tragere la sorți, premiul cel mare de 10.000 lei sau 50 de premii a câte 1.000 lei bani înapoi pe card. Tot ce trebuie să faci este să aplici pentru CardAvantaj Mastercard Standard până la finalul lunii octombrie august și să folosești noul tău card de credit la cumpărături, atât în rețeaua de magazine partenere CardAvantaj, cât și în afara acesteia. faci minimum o tranzacție, ca să intri în concurs.

Pentru fiecare tranzacție comercială de cel puțin 200 lei cu CardAvantaj în perioada 07 iulie – 30 septembrie 2022, primești automat 10 șanse de participare la tragerea la sorți.  

Pentru fiecare tranzacție comercială de minimum 100 de lei efectuată până la data de 13 noiembrie 2022, poți acumula pe perioada campaniei valoarea maximă de 200 de lei cashback.

Utilizează cardul de cumpărături ca să te bucuri de beneficiile sistemului cashback și să cheltuiești banii în mod inteligent, pentru mai mult shopping online sau din magazine fizice.

 *Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

3 idei de jucarii care au si rol practic

Articolul precedent

CINCI lucruri pe care să le faci pentru a fi independentă în timpul studiilor universitare

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Diverse