Lifestyle

Totul despre intervențiile estetice chirurgicale și non chirurgicale

0

De când există omenirea, ne-am dorit să fim frumoase. E drept că de-a lungul timpului idealul de frumusețe s-a modificat substanțial, standardele actuale impunând o siluetă suplă, sportivă, dar cu sâni mari și posterior bombat, un chip armonios, cu nasul mic și buzele cărnoase.

Și ce nu fac femeile pentru a se vedea perfecte în oglindă… Mai ales că în zilele noastre intervențiile estetice sunt relativ accesibile. Important este să nu exagerăm. O rinoplastie poate fi chiar necesară, nu doar un moft, pe când o mărire excesivă a buzelor cu acid hialuronic poate fi o greșeală capitală.

În domeniul chirurgiei estetice medicul specialist este cel care trebuie să ajute în alegerea celei mai potrivite proceduri pentru obținerea rezultatului dorit. La Soma Clinic putem găsi cei mai bine pregătiți și experimentați medici, cu calificări recunoscute la nivel european, dar și tehnologie de ultimă generație. Indiferent dacă ne dorim remodelarea nasului printr-o rinoplastie, o blefaroplastie (eliminarea excesului de piele de pe pleoape), un lifting facial, sau o intervenție nechirurgicală cu acid hialuronic sau botox, dar și multe alte intervenții, chiar și epilare definitivă cu laser la Soma Clinic putem aplea cu încredere.

Pentru îmbunătățirea vizibilă și foarte rapidă a aspectului feței, din ce în ce mai multe femei apelează la estetica non chirurgicală. Aici se încadrează toate intervențiile făcute la Soma Clinic: injectarea de produse precum acid hialuronic, toxină botulinică tip A, stimulatoare de colagen dar și liftingul non-chirurgical cu fire bio-resorbabile.

Fiecare intervenție de acest tip se potrivește sau nu unei femei (sau unui bărbat) și numai chirurgul plastician este cel care ne poate spune care dintre acecte proceduri va avea cele mai bune rezultate pentru problemele noastre specifice.

Foarte la modă este injectarea cu acid hialuronic pentru remodelarea pomeților. Acidul hialuronic este conceput pentru a adăuga volum sub suprafața pielii, pentru a ridica și contura zonele feței având rezultate spectaculoase.

Pentru persoanele care nu au o linie mandibulară perfectă, este foarte simplu ca în urmă unui tratament injectabil cu acid hialuronic să obțină un aspect complet îmbunătățit al acesteia. Rezultatele se văd imediat, iar recuperarea este practic inexistentă, pentru că intervenția este simplă și deloc dureroasă.

E păcat să nu fim cea mai bună variantă a noastră și să nu ne păstrăm frumusețea până la o vârstă înaintată, acum când totul este posibil.

Revolut vrea sa angajeze 3.500 de persoane pana vara viitoare

Articolul precedent

Interviu Liliana Rusu, Forestcert Consulting – despre importanta IFS pe pietele din Romania

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Lifestyle