Travel

3 locuri romantice din România unde o poți cere în căsătorie

0

Când vine vorba de a o cere în căsătorie, probabil te gândești că vrei ca acest moment să fie nu doar unul memorabil, ci să vă regăsească și într-un loc frumos, care să facă parte integrantă din amintirile voastre. România este o țară splendidă, și există o mulțime de locuri în care poți să transformi acest moment într-o adevărată surpriză pe care nu o va uita niciodată.

În primul rând, dacă vrei să faci ca totul să fie cât mai plăcut și emoționant, este important să organizezi din timp lucrurile. De asemenea, ia în considerare să o ceri în căsătorie atunci când vă aflați într-un loc liniștit, care să nu fie aglomerat. Ce-i drept, cererea în căsătorie ar trebui să fie un moment intim, doar al vostru, iar apoi să fie împărtășit cu cei apropiați și dragi. Descoperă 3 locuri romantice din România unde o poți cere în căsătorie!

1.    Castelul Peleș (județul Prahova)

Ce-ar fi să planifici, întâi, un city break in Romania? Astfel, pui premisele unei călătorii care, la sfârșit, vă va regăsi pe amândoi schimbați. De ce? Pentru că veți porni amândoi într-o altă călătorie la fel de frumoasă: cea a întemeierii unei familii. Faceți o oprire și la unul dintre cele mai minunate castele din țara noastră: Castelul Peleș.

Cu grădini splendide, arhitectură incredibilă și de o frumusețe aproape magică, Castelul Peleș este locul care se pretează perfect unui astfel de moment. De altfel, foarte multe persoane au decis să-și unească viețile în acest loc. Cadrul de poveste, încărcătura istorică și peisajul care se poate vedea de la acest castel sunt impresionante.

2.    Valea Zânelor (județul Sibiu)

Când vine vorba de cereri in casatorie, la poalele măreților și impresionanților munți Făgăraș se află o mică așezare care pare desprinsă dintr-un basm, cu un concept unic în țara noastră: e Valea Zânelor, locul în care parcă poveștile au devenit realitate. Iar tu poți continua povestea voastră de vis cerând-o de soție chiar în acest loc.

Vei găsi căsuțe extrem de frumoase, realizate din lut, grădini amenajate după anumite concepte, în principal de poveste, dar și peisaje splendide conturate de munții și câmpiile întinse. Acest loc este deosebit de popular în rândul turiștilor și, de altfel, foarte multe persoane au decis să-și unească viețile aici, în Valea Zânelor.

3.    Cazanele Dunării (județul Mehedinți)

Un loc absolut minunat, unul dintre cele mai glorioase posturi ale Dunării. Strălucirea splendidă a apei în soarele dimineții, muntele glorios, unde istorie parcă se contopește cu poezia într-un rezultat de-a dreptul splendid. Aici, la Clisura Dunării, este locul în care cu siguranță o să își amintească de faptul că a fost cerută de soție.

Nimic nu este mai impunător, parcă, decât statuia lui Decebal, iar o plimbare cu vaporașul va fi parte din povestea pe care v-ați decis să o scrieți. Alege să o ceri în căsătorie într-un loc unde istoria, povestea, poezia și natura își fac, împreună, casă, astfel încât să își amintească (și chiar să povestească) cu emoție acest moment.

România este o țară minunată, unde natura scrie cele mai frumoase povești de dragoste. Alege să o ceri în căsătorie acolo unde ați fost deja, în locuri de care vă leagă amintiri dintre cele mai frumoase, unice. Sigur va aprecia extraordinar de mult acest moment. 

Spune o Poveste printr-un Pop Up Textil

Articolul precedent

Cum iți pregătești casa pentru toamna: 5 sfaturi practice

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Travel