AcasăStiriSpune o Poveste printr-un Pop Up Textil

Spune o Poveste printr-un Pop Up Textil

Publicat pe

Articole

Tehnologia 5G, din 2020 în România. Licitația pentru licențe va avea loc în prima jumătate a anului viitor

Mult aşteptata tehnologie 5G va funcționa de anul viitor în România. Cel puțin, asta promit operatorii de comunicații și autoritățile, care au făcut toate demersurile pentru ca datele să se transmită cu o viteză și de zece ori mai mare ca până acum. Adică...

Având în vedere standurile expoziționale și pop up-urile textile, suntem conștienți de importanța de a ieși în evidență atunci când vine vorba de a fi un brand pe podeaua târgului comercial. Este un mediu competitiv, fiecare stand/pop up textil luptă pentru atenția limitată a participanților într-o mare de expozanți.

Numeroase firme doresc cele mai mari și mai strălucitoare elemente (cum ar fi pop up-urile) pentru a atrage atenția asupra standului lor, care va servi drept punct principal de focalizare al vizitatorilor. Noi susținem că a lua o poziție ar trebui să însemne mai mult să livrezi o poveste sinceră decât să fii sclipitor, strălucitor și mereu în evidență la târg. O poveste te-ar putea propulsa pur și simplu printre vizitatori și te-ar pune în avantaj în fața competitorilor tăi.

De ce să spui o poveste printr-un pop up textil

Elementele enorme și luminile strălucitoare atrag atenția, dar dacă designul tău nu are profunzime sau o narațiune convingătoare, participanții vor comenta doar cât de „uimitor” este standul tău înainte de a pleca rapid spre următorul. Povestea este esențială, deoarece stabilește legătura crucială între brandul tău și designul standului tău. Conexiunea este ceea ce face ca narațiunea brandului sau companiei tale să rămână cu adevărat în rândul vizitatorilor de la târg.

Care este povestea standului meu?

Începe cu punctele principale în timp ce îți creezi povestea business-ului tău. Ia în considerare informațiile pe care dorești să le ia oaspeții despre compania ta și impresia pe care dorești să o aibă despre tine atunci când pleacă mai departe către următorul stand.

Creează un nor de cuvinte pentru a te ajuta să începi brainstormingul, apoi concentrează-te pe experiența pe care aceste concepte o emană. Asigură-te că fiecare aspect al experienței tale de stand se potrivește cu imaginea pe care dorești să o prezenți vizitatorilor noi, dar și persoanelor care te cunosc deja, respectiv clienți vechi.

Componentele poveștii standului tău

Design – Standul tău este primul lucru pe care îl văd oaspeții. Realizezi că dorești să proiectezi o prezență puternică, distinctă? Un stand cu mai multe etaje ar putea face acest lucru. Vrei ca publicul tău să te perceapă ca fiind ospitalier și atent? Include zone de relaxare și primitoare în interiorul standului tău, cu palmieri sau o imagine tropicală.

Echipă – Experiența pe care o au vizitatorii la standul tău depinde de felul în care echipa ta îi întâmpină odată ajunși la stand. Asigură-te că echipa ta sprijină experiența pe care dorești să o creezi. Deși ar putea avea obiective de vânzări, ar trebui să pună pe primul loc experiența participanților. Mai întâi e nevoie de o abordare caldă, pentru a găsi publicul potrivit, pe care să îl poți converti ulterior printr-o abordare mai agresivă.

Activități – Activitățile standului tău mențin vizitatorii interesați în timp ce vă prezintă afacerea. Vrei să-ți demonstrezi tehnologia inovatoare? Dacă tema standului tău este inovația, fii original atunci când demonstrezi felul în care produsele tale pot fi folosite și oferă cadouri imaginative. Fiecare activitate oferă participanților contact cu brandul.

Ultimele articole

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...

3 idei de cadouri utile pentru pasionații de gaming

Profilul unui jucător pasionat este, de obicei, unul destul de complex. În general, un...

Gestionarea riscului în trading: Cum să-ți protejezi capitalul și să-ți maximizezi profiturile

Tradingul este o activitate financiară care implică un grad semnificativ de risc. Pentru a...

Jurassic Park: Survival, un nou joc video de aventură, așteptat să fie lansat în 2024

Franciza Jurassic Park continuă să fie în centrul atenției în lumea divertismentului, atât pe...

Articole asemanatoare

Când sunt băuturile alcoolice un cadou potrivit

Din cele mai vechi timpuri, băuturile alcoolice au fost parte integrantă a culturii umane,...

3 idei de cadouri utile pentru pasionații de gaming

Profilul unui jucător pasionat este, de obicei, unul destul de complex. În general, un...

Gestionarea riscului în trading: Cum să-ți protejezi capitalul și să-ți maximizezi profiturile

Tradingul este o activitate financiară care implică un grad semnificativ de risc. Pentru a...