Diverse

5 cărți pentru copii pe care le poți comanda de la LIBREX cu transport gratuit

0

Unul dintre cele mai bune obiceiuri pe care le poți insufla unui copil este cititul. Cei mici trebuie să aibă interacțiuni cu acest obicei încă din primele luni de viață, mai ales că există cărți speciale pentru bebeluși, cărți senzoriale care îi obișnuiesc cu acțiunea de a da pagina și de a se uita la o carte fizică, nu la un ecran de telefon sau de tabletă. În cazul în care ai nevoie de recomandări de cărți pentru copii, în continuare îți vom prezenta cinci carti copii utile pe care le poți comanda de la LIBREX, cu transport gratuit. 

Având în vedere că mulți copii nu au bunici la țară și nu au posibilitatea de a petrece mai mult timp alături de diferite animăluțe domestice, pe lângă vizitele la ferme, care pot reprezenta adevărate aventuri pentru cei mici, poți să familiarizezi copiii cu animăluțele prin intermediul cărților. Un astfel de exemplu este cartea Ma joc si descopar. Ferma (contine puzzle), care conține informații și ilustrații utile și captivante despre animale și viața la fermă, dar și peste 100 de piese de puzzle 3D ce pot fi asamblate. 

Fiecare școlar ar trebui să aibă în bibliotecă și cărți de cultură generală, așa cum sunt enciclopediile. Recomandarea noastră este Marea Enciclopedie a Elevului, de la Editura Litera. Este o carte fascinantă, ideală chiar și pentru adulți, care prezintă multe concepte interesante: de la fenomene naturale, istorie, fizică, astronomie, informații despre corpul uman și ADN și multe altele. Practic, este o bază a culturii generale a unui om, o carte foarte interesantă, plină de ilustrații și fotografii deosebite. 

Rămânem în zona culturii generale și îți prezentăm și această carte: Cultura generala ca sa fii genial! tot de la Editura Litera. Nu este doar o carte plină de informații utile, pe care orice om ar trebui să le cunoască, dar propune și o metodă inedită de a sedimenta informațiile, cu ajutorul unor teste și a unor ilustrații deosebite. Cartea prezinta informații din domenii variate: geografie, istorie, anatomie, chiar și despre obiecte uzuale: spre exemplu, diferenta dintre o minge de tenis și una de baseball. 

Pentru copiii care tocmai învață să scrie, o carte animată este exact ceea ce le trebuie. În acest sens, îți prezentăm tot de la Editura Litera și cartea Scrie și șterge. Primele cuvinte. Carte cu sunete. Este însoțită de un telefon de jucărie care va fi pe placul celor mici și fiecare activitate propusă în carte va ajuta copiii să recunoască și să scrie cele mai simple cuvinte și chiar și expresii uzuale. Reprezintă o modalitate foarte bună pentru ca un copil să învețe să scrie. 

Nu puteam să nu îți recomandăm și niște cărți care au adus magie în viața și în sufletul tuturor copiilor de mai bine de 20 de ani: este vorba despre Colectia Harry Potter. Set 8 Volume. Este ideală pentru școlari și este de recomandat să fie citite întâi cărțile și apoi să fie vizionate filmele. Această serie poate deschide apetitul pentru citit, având în vedere toată magia din spatele ei și cât este de populară. 

Ce spui despre recomandările noastre? 

Cum ne influențează tăblia patului viața?

Articolul precedent

De ce Corfu este una din stațiunile alese de români ?

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Diverse