AcasăDiverseCum ne influențează tăblia patului viața?

Cum ne influențează tăblia patului viața?

Publicat pe

Articole

ANAF a vandut masina ARO care i-a apartinut lui Ceausescu cu aproape 190.000 lei

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a anuntat vineri ca a valorificat, prin licitatie, automobilul de teren ARO 304 culoare gri, an de fabricatie 1977, care i-a apartinut lui Nicolae Ceausescu.„Cei cinci ofertanti participanti la cea de-a doua licitatie au supralicitat 16 pasi, bunul...

Tot mai mulți români visează la a-și amplasa în dormitoare paturi tapițate moderne, frumoase estetic, dar și cu spații generoase de depozitare, care să îi scape de aglomerația din dormitor.

Acum au această posibilitate, chiar este vorba de un pat cu tăblie capabil să confere stil amenajării camerei de dormit, precum cele ce se pot comanda de la Vima Sleep. 

Știai că tăblia (capul) patului spune multe despre cei care dorm acolo? 

A avea o tăblie de pat în armonie cu principiile Feng Shui reprezintă un element esențial pentru a putea avea o energie puternică de susținere și protecție în dormitor. Ea va permite să ai o calitate mai bună a somnului, pe lângă faptul că vă oferă un sentiment bun de protecție, de siguranță pe timpul perioadei de odihnă.

În același mod în care o tăblie inspirat aleasă îți aduce multe beneficii, faptul că nu ai un deloc un pat tapițat sau un pat cu o tăblie greșit aleasă poare conduce la diverse probleme în viață.

O tăblie în contradicție cu regulile Feng Shui nu îți va oferi energia și susținerea de care ai nevoie. Pentru a evalua impactul acestui lucru (doar în aparență minor), nu uita că o treime din viață ți-o petreci în pat! 

Ia un moment de respiro și răspunde la următoarele întrebări în mod sincer: 

Cum te simți în dormitor: protejat sau vulnerabil?

Cum este, în general, starea ta emoțională? Te simți stabil sau, din contră, instabil și pierdut în propria ta viață?

Suferi constant de evenimente ce se petrec “pe la spatele tău”?

Acum mergi mai departe cu analiza și gândește-te un pic: 

Cum arată tăblia patului tău? (Dacă ai una!)

Din ce material este făcută aceasta?

Unde este poziționat patul în dormitorul tău?

În Feng Shui se pune că capul patului simbolizează protecția. Dă vieții persoanei securitate și stabilitate. Prin urmare, un pat fără tăblie lasă persoana care doarme acolo neprotejată în timpul perioadei de somn, interval de timp în care sunt mai fragili din punct de vedere energetic.

Patul trebuie să aibă o tăblie tocmai pentru a ne proteja corpul de excesul de energie și pentru a ne menține în siguranță în această perioadă de odihnă. Potrivit specialiștilor Feng Shui, paturile fără tăblie ne lasă vulnerabili, cu probleme de somn ce se pot croniciza treptat, conduc la un sentiment constant de nesiguranță și fragilitate în viață. 

Este foarte important și ca tăblia să fie fixată pe pat (nu doar atașată de perete, așa cum se obișnuiește cu anumite tăblii la modă) și, de asemenea, să fie sprijinită de un perete solid pentru a asigura o protecție mai mare și stabilitate în viața celor care dorm în respectivul pat. 

Tăblia de pat ideală respectă principiile Feng Shui

A avea o tăblie bună pentru Feng Shui este după cum se vede importantă pentru buna calitate a somnului. Studiile științifice au ajuns deja și ele la concluzia că o calitate slabă a somnului poate fi dăunătoare sănătății mintale, emoționale și fizice. 

În mod ideal, paturile ar trebui să aibă tăblii solide din material dens, să fie închise (fără găuri, decupaje), din lemn masiv simplu sau, preferabil, tapițate. Acest lucru va aduce securitate și stabilitate în viață.

Tăblia de lemn capitonată are o căldură naturală și oferă un suport ferm și sigur, mai ales atunci când este realizată în combinație cu un material lemnos de calitate. 

Tăbliile capitonate sunt foarte confortabile și plăcute la atingere. Ele pot adăuga un aer romantic, de senzualitate, camerei tale.

Tăblia trebuie să fie (cel puțin) proporțională cu patul: o tăblie foarte joasă arată nefiresc și nu te va proteja suficient în timp ce dormi. A avea o tăblie impunătoare este întotdeauna o opțiune bună. Cu cât ierarhia este mai înaltă, cu atât este mai mare nevoia de protecție, nu? E primul lucru pe care îl vezi la dormitoarele regale din filmele istorice. 

Tăblia este bine ca să aibă contururi netede, rotunjite: fără margini ascuțite sau colțuri îndreptate spre cei ce dorm în respectivul pat.

Vrei și tu un pat tapițat confortabil? Îl poți comanda online de pe vimasleep.ro la un preț foarte accesibil! 

Ultimele articole

Misterioșii ochi hazel: Culoarea unică și caracteristicile lor distincte

Ochii hazel, o raritate în lumea culorilor ochilor, este un atribut deosebit al fruumuseții....

Plănuiești să îți cumperi un telefon iPhone 15? Câteva accesorii de care poți avea nevoie

Odată cu lansarea noului iPhone 15, apare și nevoia accesoriilor destinate acestuia. Dacă plănuiești...

Cum te poate ajuta Excel-ul dacă ești freelancer

Puțini mai sunt cei care nu au auzit de Microsoft Excel și la fel...

De ce să utilizezi un calendar de social media în promovarea afacerii tale

Utilizarea unui calendar de social media este esențială în promovarea afacerii tale în era...

Articole asemanatoare

Misterioșii ochi hazel: Culoarea unică și caracteristicile lor distincte

Ochii hazel, o raritate în lumea culorilor ochilor, este un atribut deosebit al fruumuseții....

Plănuiești să îți cumperi un telefon iPhone 15? Câteva accesorii de care poți avea nevoie

Odată cu lansarea noului iPhone 15, apare și nevoia accesoriilor destinate acestuia. Dacă plănuiești...

Cum te poate ajuta Excel-ul dacă ești freelancer

Puțini mai sunt cei care nu au auzit de Microsoft Excel și la fel...