Travel

Albena – distracție la mare pentru orice senior!

0

Se știe că Albena este stațiunea bulgară pentru toată lumea – de la cei mai mici și până la cei în vârstă, este imposibil să nu găsești ceva pe placul tău atunci când mergi în vacanță în această zonă a litoralului bulgar. Numeroasele oferte all inclusive Bulgaria pun accentul pe calitatea deosebită a serviciilor oferite de hotelurile de pe litoralul bulgăresc al Marii Negre. Facilitățile de cazare de top precum hotelurile de 5 stele, așa cum este hotel Flamingo Albena, oferă cele mai bune condiții de cazare și masă la prețuri accesibile chiar și seniorilor din România. În plus, această stațiune dispune de facilități pentru relaxare, mișcare, sport și sănătate excepționale, ce se potrivesc de minune pentru orice senior.

De la mișcarea prin parcul natural Baltata până la relaxarea de pe terenurile de golf de top

Amplasată în apropierea parcului natural Baltata,  care se întinde pe 183 de hectare, cu fauna și flora specifică Bulgariei, Albena este una dintre stațiunile care pun accentul pe mișcarea în aer liber. Turiștii seniori se pot relaxa în centrele de sănătate și spa din stațiune sau pot să opteze pentru relaxarea mentală oferită de cele trei biblioteci cu 6000 de volume în diverse limbi care se găsesc în această stațiune.

Pentru seniorii activi, facilitățile de sport (inclusiv cursuri de călărie, sporturi nautice și chiar sporturi extreme) reprezintă o adevărată provocare. Cei care apreciază sporturile relaxante se pot orienta către golf, trei dintre cele mai bune suprafețe destinate acestui sport aflându-se în Albena. Plus că, în zona Kranevo pot fi degustate unele dintre cele mai fine vinuri bulgărești, direct de la podgoria producătorului.

Relaxare în medii artificiale create la cele mai înalte standarde de calitate

Centrele spa și wellness din cadrul hotelurilor de 5 stele, așa cum este și cel menționat anterior, constituie veritabile oaze de relaxare pentru seniorii aflați în căutarea rețetei perfecte pentru îmbunătățirea condiției fizice. Grație avantajele oferite de aceste centre, persoanele de vârsta a treia se pot bucura de tratamente speciale la prețuri mai mult decât accesibile, mai ales atunci când sunt clienții hotelurilor în perioada de extra-sezon. În plus, piscinele interioare și exterioare ale hotelurilor reprezintă alternativa ideală pentru a avea parte de relaxarea atât de mult dorită de către seniori.

Pentru familiile care își doresc să meargă în Bulgaria la mare “cu mic, cu mare”, Albena este destinația care le oferă tuturor o variantă confortabilă și convenabilă de distracție și relaxare. Cu siguranță că dacă vrei să ai parte de cea mai frumoasă vacanță de vară ca senior, Albena îți va oferi tot ceea ce îți poți dori, la prețuri accesibile și având de fiecare dată noi și noi surprize plăcute!

Stilimobil.ro este alegerea profesionistilor!

Articolul precedent

Top rechizite de baza din ghiozdanul unui copil

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Travel