AcasăDiverseStilimobil.ro este alegerea profesionistilor!

Stilimobil.ro este alegerea profesionistilor!

Publicat pe

Articole

Huawei Romania raspunde acuzatiilor Ambasadei SUA: Prietenul la nevoie se cunoaste

Compania chineza Huawei a raspuns joi acuzatiilor aduse de Ambasadorul SUA in Romania, Adrian Zuckerman, cu prilejul unui discurs sustinut miercuri la intalnirea anuala a membrilor Camerei de Comert Americane din Romania.Zuckerman avertizase ca Partidul Comunist Chinez s-ar folosi de moartea a mii de...

Alegerea unei locuinte este o decizie grea, pe care unii trebuie sa o analizeze cu calm inainte de a face o decizie finala. Site-ul stilimobil.ro ofera anunturi imobiliare in orasul Iasi, cu date precise si cu actualziari in timp real, cu fotografii bine realizate astfel incat cumparatorul sa poata decide ce i se potriveste.

Este mult mai usor sa alegi de pe site-ul stilimobil.ro, mai ales cand ai optiuni pentru locuinte tip apartamente 2 camere Iasi, cu 3 camere sau chiar si cu 4 camere.

De ce sa investesti intr-un apartament in bloc nou?

Unul dintre avantajele oferite de locuintele noi este ca pot fi mai spatioase decat cele vechi. Totul depinde insa, de la caz la caz, de solutia gasita de fiecare dezvoltator la tensiunea existenta intre factorul suprafata si factorul pret cele doua aflandu-se intr-un raport de proportionalitate inversa. Astfel, unele blocuri noi, fie ele finalizate, fie in constructie, pot urma, din ratiuni financiare, tiparul celor ridicate inainte de Revolutie. In Iasi , de exemplu, in aceasta categorie se incadreaza, nu de putine ori, acele proiecte adresate cumparatorilor cu bugete relativ reduse. Localizate, de obicei, in zonele periferice ale orasului, asemenea ansambluri pot include, totusi, si cateva apartamente mai spatioase, special concepute pentru familiile cu copii. Proiectele adresate clientilor cu venituri medii si peste medie, pe de alta parte, sunt situate in zone semicentrale si chiar centrale – iar de la acestea te poti astepta, intr-adevar, sa aiba suprafete semnificativ mai mari comparativ cu blocurile vechi.

Un important punct forte al noilor ansambluri rezidentiale consta in varietatea compartimentarilor. Pentru a veni in intampinarea nevoilor si cerintelor diferite ale potentialilor clienti, multi dezvoltatori au in oferta mai multe modele de locuinte, chiar daca acestea pot avea acelasi numar de camere. Datorita schimbarilor preferintelor in materie de locuinte, inclusiv sub influenta modelului american, multe apartamente moderne dispun de bucatarie deschisa, aceasta zona a casei fiind integrata in living (la fel ca zona pentru luat masa). Desi mai putin practica daca in familia ta se gateste mult, o asemenea compartimentare se incadreaza foarte bine in tendintele actuale de design si amenajare interioara.

Desi nu este o chestiune universal valabila, in functie de tipul proiectului si al locuintei care te intereseaza, poti gasi, intr-adevar, si apartamente nou-construite care sa aiba bai semnificativ mai mari decat cele din blocurile vechi. Si in acest caz, insa, aceasta asteptare o poti avea, mai degraba, de la proiectele amplasate in zonele mai bune ale orasului, care tintesc spre un confort locativ mai ridicat. Trebuie sa stii ca, potrivit legii, un apartament nou cu doua camere ar trebui sa aiba o baie cu o suprafata minima de 3  metri patrati.

O cerinta obligatorie pentru noile ansambluri rezidentiale este ca acestea sa fie izolate termic, iar solutia la care apeleaza cei mai multi dezvoltatori, mai ales pe segmentul Prima Casa, este aplicarea unui termosistem pe baza de polistiren expandat. Acest fapt sporeste considerabil performanta energetica a locuintei, caci pierderile de caldura din timpul sezonului rece sunt mult reduse, ceea ce inseamna ca si costurile cu incalzirea vor fi mai mici.

Astfel de apartamente noi Iasi ofera tot confortul necesar la un pret mai mult decat avantajos, iar cumparatorii se pot bucura si de locatii cheie precum cartierele apropiate de centrul orasului sau de magazine. Achizitionarea unui apartenent este o alegere foarte buna, mai ales pentru cei care doresc sa renunte partial la masina si sa beneficieze de transportul in comun sau de mijloace alternative precum trotineta electrica sau bicicleta. Orasul Iasi ofera perspective valide de munca pentru orice categorie sociala, iar platforma Stilimobil.ro ofera date importante pentru agentii imobiliare Iasi, care vor sa prezinte anunturi valide!

Ultimele articole

Cum îți alegi cei mai buni candidați? 3 aspecte din oferta de lucru care te diferențiază de alți angajatori

Pentru a avea o companie de succes este nevoie ca în primul rând să...

Folosirea optimă a spațiului: Închiderea balconului pentru funcționalitate maximă

Închiderea balconului cu sticlă și aluminiu este o soluție inteligentă pentru proprietarii de locuințe...

Curățenia după constructor – mai ușoară ca niciodată cu firmele specializate

După finalizarea unui proiect de construcție sau renovare a unei proprietăți, există întotdeauna o...

Cum poate fi utilizată hala de către o măcelărie?  – Descoperă sfaturi pentru a închiria hala potrivită

O hală poate fi utilizată în mai multe moduri de către o măcelărie pentru...

Articole asemanatoare

Cum îți alegi cei mai buni candidați? 3 aspecte din oferta de lucru care te diferențiază de alți angajatori

Pentru a avea o companie de succes este nevoie ca în primul rând să...

Folosirea optimă a spațiului: Închiderea balconului pentru funcționalitate maximă

Închiderea balconului cu sticlă și aluminiu este o soluție inteligentă pentru proprietarii de locuințe...

Curățenia după constructor – mai ușoară ca niciodată cu firmele specializate

După finalizarea unui proiect de construcție sau renovare a unei proprietăți, există întotdeauna o...