Diverse

Amanetarea bijuteriile din aur – De ce ‘’trebuie’’ sa ajungi la o casa de amanet cel putin o data in viata

0

Daca tii in casa bijuterii vechi din aur care nu mai prezinta nici o utilitate, atunci a venit timpul sa le duci la un amanet. Timpurile se schimba, moda e alta, anumite accesorii nu mai tin pasul cu vremurile, bijuteriile nu se mai integreaza in tinutele tale de azi sau pur si simplu, cauti o sursa de imprumut pentru nevoi urgente. 

Insa, exista mai multe motive care fac amanetarea bijuteriilor o actiune avantajoasa pentru buzunarul tau si nu numai.

  • Sursa rapida de imprumut pentru cazuri urgente

Banii sunt necesari in orice moment al vietii. Fie pentru hrana bebelusului, pentru probleme de sanatate, tratamente, situatii neprevazute, servicii importante sau poate, iti doresti pur si simplu sa vizitezi destinatia mult visata. Intrucat pot fi nevoi pentru care un credit personal nu se justifica, sau poate bugetul nu iti permite sa apelezi la imprumut bancar, atunci casele de amanet sunt salvarea ta.

Bijuteriile vechi din aur, daca nu sunt utilizate ci doar pastrate intr-un colt de sertar, ar putea fi duse la o casa de amanet pentru a primi la schimb o suma de bani echivalenta cu valoarea lor. Daca iti poti permite, inainte de a opta pentru amanet aur, curata sau repara bijuteria, pentru a-ti creste sansele unui imprumut mai mare.

  • Obiectul unei vanzari

Exista si posibilitatea de a vinde bijuteriile din aur la amanet. Specifica intentia de vanzare reprezentantului casei de amanet. Acesta iti va prezenta o oferta in acest sens, in functie de calitatea, starea si valoarea bijuteriei. 

  • Sursa constanta de venit

Amanetarea temporara sau vanzarea bijuteriilor vechi iti aduc sume de bani care sa fie ulterior investite in alte accesorii si bijuterii valoroase pe care sa le valorific la amanet.

  • Evaluare gratuita

Cand comunici reprezentantului casei de amaent intentia de vanzare a bijuteriei, beneficiezi de evaluare gratuita si ti se va comunica un pret.

  • Marcarea unei noi ordini a unui nou inceput

Cel mai probabil pastrezi in cutia de bijuterii, piese care nu se mai poarta sau pe care nu le mai vezi in nici o tinuta de a ta la momentul prezent. Accesoriile inutile, mai mult te incurca si creeaza dezordine. 

In plus, renuntarea la bijuteriile vechi, poate simboliza inceputul unui stil de viata nou, prin eliminarea obiectelor care trezesc amintiri despre oameni sau anumite situatii.

  • Pastrarea in siguranta a obiectelor valoroase

Amanetarea aurului este serviciul care include conservarea in conditii sigure a bijuteriilor importante. Casele de amanet pot fi mai sigure decat propria locuinta, in special in perioada in care proprietarul absenteaza de la domiciliu. Astfel, amanetul este solutia optima de depozitare a obiectelor care detin o valoare importanta.

Cum sa alegi cele mai bune surse de iluminat in baie?

Articolul precedent

Divertisment online. Puteți încerca pentru a vă bucura

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Diverse