Diverse

Arbitrajul sau pariurile cu risc zero

0
Arbitrajul sau pariurile cu risc zero

Dacă pariezi pentru senzațiile pe care le-ai când joci un pariu, atunci acest articol nu este pentru tine, pentru că acest articol se referă la eliminarea riscului din pariuri. Pariurile trebuie tratate ca o afacere, așa cum îți spunem noi, profesioniștii.

Acesta este motivul pentru care unele dintre cele aplicate sunt dezvăluite pentru ca și amatorii să poată începe să facă bani din asta pe site-uri ca https://www.favbet.ro/ro/in-play/all/ . Arbitrajul sau pariul cu risc zero este ceea ce ai nevoie dacă te-ai săturat să îți pierzi banii. Dacă ești la început de drum, atunci ai noroc că ai dat peste asta înainte de a începe oficial.

Foarte mulți oameni pierd din cauza faptului că au început să parieze de la bun început. Unii sunt interesați doar de emoțiile pe care le oferă jocurile de noroc, în timp ce alții vor doar să adauge un sentiment de emoție la vizionarea unui meci de fotbal. Alții sunt implicați pentru a face bani în timp ce își văd de munca lor zilnică, iar aceștia sunt oamenii pentru care este destinat acest mesaj,oameni care tratează pariurile ca pe o afacere și vor să câștige bani din ele imediat.

Faptul că arbitrajul implică zero riscuri, ca în cazu unui bonus pariuri este, de asemenea, foarte atrăgător și motivul pentru care mulți îl vor aprecia. Singurul dezavantaj este că este nevoie de multă cercetare pentru a depista meciurile care se încadrează în descrierea pariurilor de arbitraj.

Ce sunt mai exact pariurile de arbitraj

Arbitrajul este definit ca fiind „practica de a profita de o diferență de preț între două sau mai multe piețe: realizarea unei combinații de oferte de potrivire care să profite de dezechilibru, profitul fiind diferența dintre prețurile de pe Piață”.

 

Practic, înseamnă că datorită diverselor diferențe dintre cotele oferite de casa pariurilor. Pariorii pot profita din plin pentru a obține profituri atunci când se fac greșeli sau există un calcul greșit. Aceasta presupune calcularea probabilității de victorie a echipelor cu această formulă:

(1/ Cota oferită * 100)

Astfel, atunci când este calculată pentru ambele echipe, se va obține un procent mai mare sau mai mic de 100%. Atunci când procentul este mai mare de 100%, este cazul când casele de pariuri online își fac profitul, indiferent de victoria sau nu a uneia dintre echipe în meci, atunci când pariem pe ambele echipe. Atunci când procentul este mai mic de 100% și pariem pe ambele echipe, discrepanța devine profitul nostru. Acest lucru este cunoscut sub numele de Underround.

De exemplu:

Echipa A: 2.10

Echipa B: 2.10

Probabilitatea ca oricare dintre echipe să câștige este de 47,62% (1 / 2,10 * 100). Dacă se adaugă, rezultă 95,24%. O subestimare de 4,76%.

Acum pariem pe ambele echipe pentru 47,62 RON (100 RON x 47,62% ) la o cotă de 2,10. Iată ce se întâmplă;

Indiferent de echipa care câștigă, vom primi 47,62 RON x 1,10 sau 52,38 RON, dar vom pierde 47,62 RON pe cealaltă echipă, ceea ce ne dă un profit de 4,76 RON.

Deci, în acest scenariu, câștigăm 4,76 RON, indiferent de rezultat.

După cum ai observat, acest pariu nu ia în considerare remiza, deoarece aceste tipuri de pariuri sportive online au fost implementate în principal pentru evenimente în care există două rezultate, dar pot fi utilizate pentru meciurile de fotbal. Există situații calculate în care această tehnică este utilă.

  • Profit pe termen lung

Aceasta este metoda oferă pariorilor șansa de a nu mai pierde niciodată un pariu odată ce se mizează pe pariurile potrivite pe platforme ca favbet. Atunci când rezultatul general într-un meci de trei este calculat și este mai mic decât procentul corect, această metodă va îmbogăți încet dar sigur un parior.

  • Te învață să tratezi jocurile de noroc ca pe o afacere

Faptul că este nevoie de o diligență strictă pentru a obține meciul corect înseamnă că învață o bună diligență la pariori. Nepăsarea asociată cu amatorii este redusă în timp și cineva învață să o trateze ca pe o afacere. Există foarte puține marje de eroare, dacă există, atunci când se găsesc meciurile potrivite. Acest lucru îl face o perspectivă atrăgătoare pentru profesioniștii care sunt pricepuți la localizarea meciurilor.

Motivul pentru care mulți o evită este că:

  • Înlătură senzația de joc de noroc

Nu mulți se bucură să parieze pe un meci de fotbal în care sunt absolut siguri că vor câștiga. Elimină emoția incertitudinii de a ști dacă cineva va câștiga sau va pierde miza. Unii preferă să parieze pe outsideri, știind foarte bine că șansele de câștig sunt mici spre deloc. De acolo își găsesc bucuria atunci când echipa sfidează șansele și câștigă. Pariurile de arbitraj le răpesc acest lucru și nu toți pot face față acestei situații.

  • Este nevoie de mult timp pentru a oferi recompense bune

Luând în considerare exemplul de mai sus, nu toată lumea este adepta practicii de a juca pe termen lung pentru recompense mari pe site-uri precum favbet casino. Pariurile de arbitraj oferă recompense mici la început, până când cineva devine expert în acest domeniu și începe să sesizeze diferențe mai mari. Toți pariorii sunt diferiți și nu toată lumea se poate ține de ea pe termen lung, deoarece recompensa vine în fragmente la început. Așadar, este nevoie de un parior răbdător pentru ca acest lucru să funcționeze și să fie prevăzător pentru a vedea potențialul.

Ce alimente conțin calciu și cum sa le adaugi in dieta ta

Articolul precedent

Graffiti artist: cum să devii unul și de ce aspecte să ții cont la început

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Diverse