Stiri

Cadouri pentru pasionații de design interior: 5 idei care să te inspire

0

Cadourile sunt o formă de a le arăta persoanelor dragi cât de mult le prețuim. Ele pot fi oferite în mai multe contexte, nu doar de aniversarea onomasticii: de casă nouă, cu ocazia apariției unui nou membru al familiei, celebrarea unui rezultat uimitor, căsătorie și lista poate continua la nesfârșit. Tot ce trebuie să știi sunt pasiunile persoanei în cauză. De acolo, procesul poate fi unul simplu, iar tu vei ști că faci alegerea potrivită. 

Spre exemplu, pentru pasionații de design interior, există o mulțime de alegeri inspirate care te pot ajuta să găsești cadoul perfect. 

Urmează să îi faci un cadou unui prieten care este mereu în căutare de obiecte și piese de design interior și ai nevoie de puțin ajutor de data aceasta? Descoperă cinci idei din care te poți inspira:

Decorațiuni textile

Niciodată nu sunt destule și mereu parcă poți să le reinventezi. Pentru pat sau canapea, se potrivesc de minune câteva perne decorative. Avantajul lor este că, prin formele și culorile diferite, sunt obiecte de design de sine stătătoare și pot scoate din anonimat încăperea, living sau dormitor deopotrivă. Colorate, cu ilustrații, cu anumite tematici, vor fi cadouri potrivite pentru orice pasionat de amenajări interioare. 

Pe lângă perne, îți poți îndrepta atenția și către decorațiuni din flori sau plante din materiale care le imită cât de aproape pe cele naturale. Gândește-te la decor și nu la utilizare când ești în căutarea cadourilor de acest fel. 

Accesorii de luat masa și de servire

Șervețele din bumbac sau pahare dintr-un material calitativ, pictate manual. Ori cele din ceramică, pe care le găsești doar lucrate de către anumite persoane. Fiind cadouri destinate persoanelor pasionate de design interior, sigur le vor integra în amenajarea bucătăriei și le vor acorda alte scopuri.

Un pahar pictat manual sau unul dintr-o ceramică aparte se poate transforma într-o vază cu flori. Lângă el, mai poate fi și o față de masă cusută manual într-un atelier specializat în astfel de proceduri. Bineînțeles, nu trebuie uitate nici tacâmurile cu o formă diferită, perfecte pentru a așeza o masă specială. 

Ghivece sau vaze

Când ai în plan un astfel de cadou, planifică o vizită la un târg de vechituri. Variantele clasice din magazinele de amenajări interioare sunt ultra folosite și îți va veni greu să cauți acel ceva care să impresioneze un pasionat de design. 

La târguri ai posibilitatea să găsești comori unicat, cum ar fi vaze și ghivece pentru flori, care să se potrivească în casa oricărei persoane. Ele nu trebuie să fie noi sau dintr-un magazin anume, nu contează acest aspect când încerci să cauți un cadou pentru persoanele creative. Important este să aibă un design aparte și o poveste care să se potrivească gusturilor unor împătimiți de astfel de obiecte. 

Lămpi și veioze 

La birou sau  pe noptieră mereu va fi nevoie de o lampă ori o veioză. Acum, ai posibilitatea să alegi un model cât mai sofisticat sau, dimpotrivă, cât mai simplu. Totul depinde de amenajarea interioară și felul în care a fost gândită povestea din spatele acesteia. Dacă îi vei lua cadou unui prieten apropiat și știi cum are amenajată locuința, ia în considerare să alegi pentru el o lampă sau o veioză drept cadou. 

Optează pentru modele vintage care să aducă vibrație în casă și ferește-te de clasicele forme de iluminare. 

Rame, tablouri și ilustrații

Pentru astfel de cadouri, prima dată trebuie să fii atent la dimensiune. Cele mari, de peste 50 de cm (lățime sau înălțime) necesită a fi agățate pe perete. Astfel, ai nevoie să știi dacă ar putea avea loc și există dorința de a le insera. 

Cel mai bine este să alegi rame, tablouri și ilustrații în dimensiuni mai mici, pentru că vor putea fi sprijinite cu ușurință pe birou, pe o măsuță sau în orice alt colț unde persoanele în cauză le găsesc utilitatea. Bineînțeles, ca să oferi un așa cadou, trebuie să fie ceva aparte, cu un design care să atragă privirile și admirația unor pasionați de amenajări. Mai departe, le vor pune în valoare cum știu mai bine.

Posibilitățile de cadouri sunt nenumărate pentru iubitorii de design interior. Însă, este și provocator să alegi ceva care să-i mulțumească pe deplin. Rezumă-te la atenții mici, dar cu impact, care își vor găsi locul oriunde. 

Sursa foto: Shutterstock.com

Beneficiile procedurii de angioplastie

Articolul precedent

4 sfaturi pentru a proteja bateria tabletei tale

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Stiri