AcasăTehnologieCumpărarea de electronice second hand. 10 aspecte de care să ții cont

Cumpărarea de electronice second hand. 10 aspecte de care să ții cont

Publicat pe

Articole

Iohannis retrimite la Parlament legea care obliga BNR sa aduca aurul in tara

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, miercuri, Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea art. 30 din Legea nr. 312/2004 privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei.In cererea de reexaminare se arata ca articolul unic pct. 1 din lege este de natura sa afecteze atributiile legale ale...

Electronicele sunt ajutoare de nădejde, nelipsite din nicio casă. Cumpărarea de electronice second hand te ajută să economisești bani sau să îți permiți mai multe achiziții odată. Pentru a alege cele mai bune produse pentru nevoile tale specifice trebuie să ții cont de funcționalitate, caracteristici și valoare. 

Achiziția unor electronice de care ai nevoie, în regim second hand este o variantă pe care ar trebui să o iei în calcul. Atunci când vrei să înlocuiești unul dintre electronicele vechi deținute sau îți dorești un produs pe care nu l-ai avut anterior este bine să verifici ofertele online și să compari prețurile, astfel încât să identifici varianta potrivită pentru tine. 

1. Achiziții din magazine cu tradiție

Electronicele noi, cu o mulțime de funcții, îți fac cu ochiul, însă pot fi destul de scumpe. O alternativă eficientă și practică este să îți îndrepți atenția către magazinele care oferă astfel de produse second hand. Cumpără electronice de la o casă de amanet și vei avea articole bune, la prețuri avantajoase. 

2. Prețuri competitive

Electronicele achiziționate în regim second hand sunt mai ieftine decât produsele noi și sunt în perfectă stare de funcționare. Uneori poți identifica online sau în agențiile fizice chiar și produse puțin utilizate, realizate de firme cu renume în domeniu, pentru care vei scoate mai puțini bani decât în mod normal. 

Unele electronice second hand sunt noi, vândute în regim de amanet pentru a acoperi unele datorii ale proprietarilor sau pentru că nu erau pe placul acestora. 

3. Calitate fără compromisuri

Produsele de la amanet sunt de calitate. Marile branduri producătoare de electronice confecționează articole de cea mai bună calitate, menite să reziste și să funcționeze ani buni, așadar nu trebuie să te îngrijoreze acest aspect. 

4. Certificat de garanție 

Cumpărarea electronicelor de la amanet este sigură, produsele sunt testate și verificate periodic. Vei primi un certificat de garanție pentru produsul ales, cu o valabilitate de 30 de zile. 

Ai chiar și o perioadă de retur de 14 zile de la data achiziției, dacă te răzgândești, cu condiția să ai factura și bonul, iar produsul revină în magazin în același stadiu ca atunci când a fost livrat. 

5. Variante diferite de plată

Achiziționarea electronicelor în regim de second hand îți aduce și posibilități variate de achitare a acestora. Tu alegi metoda de plată, ramburs când ajunge coletul comandat online la tine acasă, cu cardul sau cash în magazin, transfer bancar sau cu ordin de plată. 

6. Funcționalitate

Chiar și în regim second hand produsele aflate la vânzare în magazinele de profil sunt verificate și testate pentru a fi perfect funcționale. Dacă mergi la sediile fizice ai ocazia să vezi cu proprii ochi electronicele pe care le dorești și de care ai nevoie, pentru a cumpăra cunoscând toate detaliile produsului. 

7. Specificații tehnice

Fiecare articol din categoria electronicelor este prezentat detaliat, având trecute toate specificațiile tehnice și în magazinul online, pentru a putea fi studiate de orice persoană interesată. 

Atunci când cumperi un telefon, un laptop, un smartwatch sau un aparat de fotografiat, în funcție de nevoile tale specifice, trebuie să cauți caracteristicile potrivite ale produsului. 

8. Eficiență 

Este bine să ai în vedere fiabilitatea produsului second hand pe care vrei să îl cumperi, dar și eficiența sa energetică. Un laptop de generație mai veche poate fi un mare consumator de energie, comparativ cu unul dintr-o generație mai nouă. O baterie de la un smartphone mai vechi poate să se încarce mai greu și să țină mai puțin. 

9. Raport calitate-preț

Poți face o documentare atentă online pentru a verifica raportul calitate-preț și pentru a decide care este cel mai bun produs pentru nevoile tale specifice. 

10. Cadouri neprețuite

Când ai nevoie de un cadou deosebit pentru un prieten sau un membru din familie, la aniversare, cu ocazia sărbătorilor de iarnă ori de Paște, poți achiziționa electronice second hand. Un telefon, un laptop, un ceas inteligent sau o tabletă pentru desen pot fi daruri potrivite pentru evenimente deosebite. 

Cumpărarea electronicelor în regim second hand poate fi o investiție de viitor. Poți găsi tot ceea ce ai nevoie, la amanet, la prețuri avantajoase, pentru un nivel de confort sporit și economii la buget!

Ultimele articole

5 atracții turistice musai să le vizitezi la Bacău pe perioada sărbătorilor de iarnă

În perioada sărbătorilor de iarnă, orașele prind viață sub un strat de luminițe strălucitoare,...

Cât de rentabilă este achiziția unui scuter electric pentru livrările către clienți?

Industria livrărilor a cunoscut o expansiune rapidă în ultimii ani, alimentată de creșterea comerțului...

Cum să obții un acord voluntar cu creditorii pentru salvarea afacerii tale

În contextul economic actual, tot mai multe companii se confruntă cu dificultăți financiare și...

Compania Deratizescu: Lider în combaterea dăunătorilor

Deratizescu este un nume de referință în domeniul serviciilor DDD (Deratizare, Dezinsecție, Dezinfecție) în...

Articole asemanatoare

5 atracții turistice musai să le vizitezi la Bacău pe perioada sărbătorilor de iarnă

În perioada sărbătorilor de iarnă, orașele prind viață sub un strat de luminițe strălucitoare,...

Cât de rentabilă este achiziția unui scuter electric pentru livrările către clienți?

Industria livrărilor a cunoscut o expansiune rapidă în ultimii ani, alimentată de creșterea comerțului...

Cum să obții un acord voluntar cu creditorii pentru salvarea afacerii tale

În contextul economic actual, tot mai multe companii se confruntă cu dificultăți financiare și...