Diverse

De ce să soliciți proiecte de case din CLT

0

Datorită dezvoltării de noi tehnologii în construcția de lemn a caselor, structurile post-fasciculare fiabile și durabile, unite prin termenul CLT, au început să fie cerute pe scară largă. Dacă te gândești să devii proprietarul unei case de încredere, poți solicita de la firma Cassa Ta proiecte de case la cheie. Firma Cassa Ta se ocupă cu fabricarea și construcția de case din panouri CLT. Principala caracteristică a caselor din panourile CLT este arhitectura atentă, calitatea și fiabilitatea. Casele sunt sigure din punct de vedere energetic, iar panourile CLT nu sunt scumpe. Proiectele realizate și experiența considerabilă fac posibilă garantarea rezultatul dorit.

De unde idea de case din CLT?

În ciuda faptului că aceste case fabricate din panouri CLT nu sunt încă atât de populare în țara noastră, ele au atras deja atenția multor consumatori. Popularitatea scăzută poate fi explicată foarte simplu – această tehnologie a ajuns la noi destul de recent. Mai mult decât atât, este încă puțin cunoscută în lume, deoarece a fost dezvoltat abia în 1996. Locul de naștere al unor astfel de clădiri este Austria. Acolo a fost gândit faptul că lemnul poate fi folosit nu numai ca bar, ci și sub formă de dale. De fapt, este ca o placă de beton, numai că este din lemn de conifere și are multe alte avantaje.

Case din CLT – Avantaje

Greutate peretelui unei case din CLT mai mică și, în consecință, are o încărcare mai mică pe fundație, fără contracție. De asemenea, prezintă caracteristici de rezistență ridicată. În Europa și America de Nord, se construiesc clădiri cu mai multe etaje, folosind această tehnologie. Grosimea peretelui este mai mica, ceea ce înseamnă mai mult spațiu interior. Prietenie cu mediul și naturalețea materialelor este un alt avantaj. Are proprietăți izolatoare fonice și termoizolante ridicate. Mai mult decât atât, nu are nevoie strictă de finisare – îl poți combina ușor sau îl poți lăsa așa cum este. Lemnul este întotdeauna relevant în designul interior și arată atractiv. Dacă este necesar, poți utiliza inițial panouri cu lamele frontale ale structurii de suprafață și culori dorite. Perioada de construcție și punerea în funcțiune sunt accelerate. O echipă cu experiență poate construi o casă mică literalmente într-un singur schimb de lucru.

Plăcile de lemn în sine au un preț mai mare decât cărămida. Dar o reducere semnificativă a timpului de construcție, duce la economii semnificative, deoarece lucrătorii vor trebui să fie plătiți mult mai puțin. De asemenea, poți economisi mult pe decorațiunile interioare, doar prin vopsirea pereților în culoarea dorită. Construcția unei case din panouri CLT este realizată de Cassa Ta. Au implementat deja o serie de proiecte folosind această tehnologie, și au experiența și cunoștințele necesare, cunoscând inclusiv toate subtilitățile.

 

 

5 metode eficiente pentru diminuarea acneei

Articolul precedent

Cum sa alegi cele mai potrivite credite de nevoi personale? Aici ai raspunsul!

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Diverse