AcasăAfaceriDe unde poți cumpăra vitrine frigorifice orizontale?

De unde poți cumpăra vitrine frigorifice orizontale?

Publicat pe

Articole

Primaria Oradea a premiat marii contribuabili la bugetul local: Anul acesta se asteapta incasari de 50 milioane euro

Primaria Oradea a premiat, la Gala Antreprenorilor pentru Oradea, primii 10 contribuabili la bugetul local pe anul 2019, edilul Ilie Bolojan afirmand ca municipalitatea a incasat anul trecut 40 de milioane euro din impozitele si taxele platite de firme, iar in acest an isi...

Nici măcar un mic punct de vânzare cu amănuntul nu se poate lipsi de echipamente speciale de refrigerare. Ce să mai spunem despre marile centre comerciale! O multitudine de vitrine frigorifice orizontale sunt folosite pentru a oferi diverse tipuri de produse cu condiții optime de depozitare și pentru a le prezenta frumos cumpărătorului. 

Ele pot fi de diferite dimensiuni și tipuri, suportă diferite intervale de temperatură și diferă într-un număr de alte caracteristici.

Regimul de temperatură al vitrinelor frigorifice orizontale

Înainte de a cumpăra, este indicat să stabilim cât mai clar ce produse vor fi folosite pentru a depozita echipamentul, pentru că știm cu toții că produsele de cofetărie, carnea și semifabricatele congelate au nevoie de condiții de depozitare diferite.

În funcție de regimul de temperatură menținut, vitrinele frigorifice sunt de următoarele tipuri:

  • vitrinele pentru produse congelate pot menține de obicei temperaturile până la -18 grade Celsius; sunt ideale pentru păstrarea cărnii congelate, semifabricatelor etc.;
  • vitrinele cu temperatură scăzută, în care temperatura este menținută la 0 până la -6 grade Celsius, pot fi folosite și pentru depozitarea alimentelor congelate;
  • vitrinele cu temperatură medie mențin o temperatură de +1 până la +8/+10 grade Celsius și sunt potrivite pentru depozitarea produselor lactate, cârnați, brânzeturi etc.;
  • vitrinele de cofetărie mențin o temperatură scăzută pozitivă de +3 până la +8/+10 grade Celsius sau chiar mai mult; adesea, astfel de vitrine au rafturi suplimentare pentru o prezentare mai eficientă a prăjiturilor, produselor de patiserie, bomboane și a altor produse;
  • vitrinele universale cu temperaturi cuprinse de obicei între -6 și +6 grade Celsius sunt excelente pentru magazinele mici de vânzare cu amănuntul, deoarece echipamentele pot fi oricând adaptate pentru stocarea diverselor produse congelate, până la depozitarea brânzeturilor și a cârnaților.

Dacă vitrina nu va sta în interiorul magazinului, ci stradal, este necesar să ții cont de unele nuanțe. 

În țara noastră, precum știm, vara căldura ajunge deja în mod obișnuit până la 35 – 40 grade Celsius la umbră, atunci temperatura din interiorul vitrinei poate fi puțin mai mare decât cea pe care ați setat-o ​​în avans. Pentru fiecare vitrină profesională achiziționată există un manual cu un set de instrucțiuni, care indică condițiile optime de mediu.

Tipuri și dimensiuni de vitrine frigorifice orizontale

În funcție de locul unde va fi așezată, de configurația acesteia și de volumul de produse care trebuie depozitate în interiorul său, se poate opta pentru unul sau mai multe dintre următoarele tipuri de vitrine:

  • vitrine frigorifice orizontale standard: au o formă familiară, este cea mai comună și populară opțiune, potrivită pentru camere de orice formă, ușor de utilizat;
  • vitrina frigorifică orizontală de blat: este concepută pentru a demonstra o cantitate mică de produse;
  • vitrina orizontală de colț: este un model mai deosebit de echipament frigorific, este folosit în holurile mici pentru a profita la maximum de spațiul de comercializare pentru afișarea mărfurilor. 

De asemenea, astfel de vitrine sunt folosite în marile supermarketuri și joacă rolul unei verigi unificatoare a două rânduri de vitrine situate în unghi.

Dimensiunea vitrinelor frigorifice orizontale

Parametrul principal pentru vitrinele frigorifice orizontale este adâncimea expunerii produsului:

110-120 cm – pentru vitrinele late;

95-105 cm – pentru vitrinele medii;

80 cm – pentru vitrinele înguste. 

Alegerea depinde de parametrii zonei de afișare și comercializare a produselor, de tipul și cantitatea de produse pe care urmează să le depozitați. 

În interior, spațiul vitrinei poate fi unic (monobloc), împărțit în zone pentru tăvi sau echipat cu mai multe rafturi. 

O gamă largă de vitrine frigorifice sunt prezentate pe site-ul magazinului TC Romania Crown Cool: produsele de la diferiți producători diferă ca mărime, aspect și preț, există modele cu un design foarte neobișnuit.

Vitrine orizontale frigorifice deschise și închise

  • Vitrine închise: sunt potrivite pentru punctele de vânzare care vând prin tejghea. În acest caz, doar vânzătorul are acces la spațiul interior al vitrinei respective, dar cumpărătorul poate vedea perfect produsele din interior, fără însă a le atinge. În același timp, se creează condiții optime de depozitare a produselor care nu sunt ambalate, inclusiv din punct de vedere igienic.
  • Vitrine deschise: sunt echipamente ce pot fi găsite în punctele de vânzare cu autoservire. În acest caz, cumpărătorul are nu numai o vedere bună asupra vitrinei, ci și capacitatea de a accesa rapid produsul dorit.

Intră pe tcromania.com pentru a comanda vitrinele frigorifice orizontale necesare pentru afacerea ta!

Ultimele articole

Înțelegerea impactului temperaturii asupra ceasurilor inteligente

Ceasurile inteligente au devenit părți integrante ale vieții noastre de zi cu zi, oferindu-ne...

Transformarea digitală a arhivelor: de la documente fizice la arhive digitale

Transformarea digitală a arhivelor reprezintă procesul de conversie a documentelor și înregistrărilor fizice în...

Cum să alegi firma de curierat potrivită pentru compania ta?

În lumea afacerilor de astăzi, viteza și eficiența cu care produsele ajung la client...

Știință și artă în bucătărie: secrete și sfaturi utile

În universul culinar, întâlnirea dintre știință și artă creează un spectacol inegalabil de arome,...

Articole asemanatoare

Înțelegerea impactului temperaturii asupra ceasurilor inteligente

Ceasurile inteligente au devenit părți integrante ale vieții noastre de zi cu zi, oferindu-ne...

Transformarea digitală a arhivelor: de la documente fizice la arhive digitale

Transformarea digitală a arhivelor reprezintă procesul de conversie a documentelor și înregistrărilor fizice în...

Cum să alegi firma de curierat potrivită pentru compania ta?

În lumea afacerilor de astăzi, viteza și eficiența cu care produsele ajung la client...