AcasăAfaceriDe unde poți cumpăra vitrine frigorifice orizontale?

De unde poți cumpăra vitrine frigorifice orizontale?

Publicat pe

Articole

Descoperă metodele prin care îți poți îmbunătăți somnul

Un somn liniștit este esențial pentru a menține sănătatea și bunăstarea optimă a organismului nostru. Este de la sine înțeles că somnul este la fel de vital pentru sănătate ca alimentația echilibrată și exercițiile fizice regulate. De ce este important somnul? Cu toate că somnul este...

Nici măcar un mic punct de vânzare cu amănuntul nu se poate lipsi de echipamente speciale de refrigerare. Ce să mai spunem despre marile centre comerciale! O multitudine de vitrine frigorifice orizontale sunt folosite pentru a oferi diverse tipuri de produse cu condiții optime de depozitare și pentru a le prezenta frumos cumpărătorului. 

Ele pot fi de diferite dimensiuni și tipuri, suportă diferite intervale de temperatură și diferă într-un număr de alte caracteristici.

Regimul de temperatură al vitrinelor frigorifice orizontale

Înainte de a cumpăra, este indicat să stabilim cât mai clar ce produse vor fi folosite pentru a depozita echipamentul, pentru că știm cu toții că produsele de cofetărie, carnea și semifabricatele congelate au nevoie de condiții de depozitare diferite.

În funcție de regimul de temperatură menținut, vitrinele frigorifice sunt de următoarele tipuri:

  • vitrinele pentru produse congelate pot menține de obicei temperaturile până la -18 grade Celsius; sunt ideale pentru păstrarea cărnii congelate, semifabricatelor etc.;
  • vitrinele cu temperatură scăzută, în care temperatura este menținută la 0 până la -6 grade Celsius, pot fi folosite și pentru depozitarea alimentelor congelate;
  • vitrinele cu temperatură medie mențin o temperatură de +1 până la +8/+10 grade Celsius și sunt potrivite pentru depozitarea produselor lactate, cârnați, brânzeturi etc.;
  • vitrinele de cofetărie mențin o temperatură scăzută pozitivă de +3 până la +8/+10 grade Celsius sau chiar mai mult; adesea, astfel de vitrine au rafturi suplimentare pentru o prezentare mai eficientă a prăjiturilor, produselor de patiserie, bomboane și a altor produse;
  • vitrinele universale cu temperaturi cuprinse de obicei între -6 și +6 grade Celsius sunt excelente pentru magazinele mici de vânzare cu amănuntul, deoarece echipamentele pot fi oricând adaptate pentru stocarea diverselor produse congelate, până la depozitarea brânzeturilor și a cârnaților.

Dacă vitrina nu va sta în interiorul magazinului, ci stradal, este necesar să ții cont de unele nuanțe. 

În țara noastră, precum știm, vara căldura ajunge deja în mod obișnuit până la 35 – 40 grade Celsius la umbră, atunci temperatura din interiorul vitrinei poate fi puțin mai mare decât cea pe care ați setat-o ​​în avans. Pentru fiecare vitrină profesională achiziționată există un manual cu un set de instrucțiuni, care indică condițiile optime de mediu.

Tipuri și dimensiuni de vitrine frigorifice orizontale

În funcție de locul unde va fi așezată, de configurația acesteia și de volumul de produse care trebuie depozitate în interiorul său, se poate opta pentru unul sau mai multe dintre următoarele tipuri de vitrine:

  • vitrine frigorifice orizontale standard: au o formă familiară, este cea mai comună și populară opțiune, potrivită pentru camere de orice formă, ușor de utilizat;
  • vitrina frigorifică orizontală de blat: este concepută pentru a demonstra o cantitate mică de produse;
  • vitrina orizontală de colț: este un model mai deosebit de echipament frigorific, este folosit în holurile mici pentru a profita la maximum de spațiul de comercializare pentru afișarea mărfurilor. 

De asemenea, astfel de vitrine sunt folosite în marile supermarketuri și joacă rolul unei verigi unificatoare a două rânduri de vitrine situate în unghi.

Dimensiunea vitrinelor frigorifice orizontale

Parametrul principal pentru vitrinele frigorifice orizontale este adâncimea expunerii produsului:

110-120 cm – pentru vitrinele late;

95-105 cm – pentru vitrinele medii;

80 cm – pentru vitrinele înguste. 

Alegerea depinde de parametrii zonei de afișare și comercializare a produselor, de tipul și cantitatea de produse pe care urmează să le depozitați. 

În interior, spațiul vitrinei poate fi unic (monobloc), împărțit în zone pentru tăvi sau echipat cu mai multe rafturi. 

O gamă largă de vitrine frigorifice sunt prezentate pe site-ul magazinului TC Romania Crown Cool: produsele de la diferiți producători diferă ca mărime, aspect și preț, există modele cu un design foarte neobișnuit.

Vitrine orizontale frigorifice deschise și închise

  • Vitrine închise: sunt potrivite pentru punctele de vânzare care vând prin tejghea. În acest caz, doar vânzătorul are acces la spațiul interior al vitrinei respective, dar cumpărătorul poate vedea perfect produsele din interior, fără însă a le atinge. În același timp, se creează condiții optime de depozitare a produselor care nu sunt ambalate, inclusiv din punct de vedere igienic.
  • Vitrine deschise: sunt echipamente ce pot fi găsite în punctele de vânzare cu autoservire. În acest caz, cumpărătorul are nu numai o vedere bună asupra vitrinei, ci și capacitatea de a accesa rapid produsul dorit.

Intră pe tcromania.com pentru a comanda vitrinele frigorifice orizontale necesare pentru afacerea ta!

Ultimele articole

Designul exterior inovator: Avantajele pergolelor retractabile

În lumea designului exterior, pergolele retractabile reprezintă o inovație remarcabilă care combină estetica și...

Condusul fără întreruperi: avantajele de închiriere a mașinilor de schimb 

Descoperă cum poți transforma călătoria rutieră într-o experiență fără griji sau întreruperi, cu ajutorul...

Cursul pentru frontend website – calea către noi oportunități profesionale

Cu o creștere exponențială a numărului de site-uri web și aplicații, necesitatea de a...

Beneficiile medicale ale masajului thailandez

Masajul thailandez oferă, pe lângă relaxare, și alte beneficii medicale importante. Fiind un mod...

Articole asemanatoare

Designul exterior inovator: Avantajele pergolelor retractabile

În lumea designului exterior, pergolele retractabile reprezintă o inovație remarcabilă care combină estetica și...

Condusul fără întreruperi: avantajele de închiriere a mașinilor de schimb 

Descoperă cum poți transforma călătoria rutieră într-o experiență fără griji sau întreruperi, cu ajutorul...

Cursul pentru frontend website – calea către noi oportunități profesionale

Cu o creștere exponențială a numărului de site-uri web și aplicații, necesitatea de a...