Diverse

Ghid de pariere online în vacanța de iarnă 2020-2021

0

Dacă ești un pasionat al pariurilor sportive și aștepți cu nerăbdare vacanța de iarnă, pentru ca timpul liber să îți permită acest tip de activitate, am pregătit pentru tine un ghid al parierii online pentru această perioadă. 

Respectând regulile de mai jos, vei avea parte de aceeași distracție, chiar și atunci când calendarul competițional nu este la fel de ofertant ca în restul anului: 

Evită parierea pe evenimente sportive necunoscute ție

Dacă îți place să joci la pariuri sportive, știi bine că în perioada sărbătorilor creștine, programul competițional poate fi afectat de vacanțele în care intră și sportivii. 

Însă în ofertele anumitor case de pariuri sportive poți găsi evenimente în curs de desfășurare, dar care nu îți spun absolut nimic: meciuri de curling feminin, partide de fotbal din India, competiții de polo, iar lista poate continua. 

Îți recomandăm să le eviți, pentru că riscul de a pierde pe astfel de pariuri sportive este unul  cât se poate de ridicat. 

Descoperă oferta sporturilor de iarnă din acest an

În schimb, poți miza pe oferta cu sporturi / competiții de iarnă din acest final de an. Motivele vin să susțină chiar acum această recomandare: 

  • (1) în cazul competițiilor de anvergură, vei găsi o mulțime de informații, pe care le poți analiza în prealabil, astfel încât să îți construiești un bilet solid; 
  • (2) cele mai importante evenimente sportive de iarnă sunt transmise în timp real (streaming sau TV), în cazul în care vrei să pariezi live;
  • (3) în cazul anumitor sporturi de iarnă (sărituri cu schiurile sau schi fond), șansele unor surprize de proporții sunt relativ scăzute. 

Mizează pe alternativă pariurilor virtuale 

În cazul în care calendarul competițional din perioada vacanței de iarnă nu este unul ofertant, poți paria pe evenimente sportive virtuale. Dacă nu ai mai mizat până acum pe acestea, ține cont de faptul că sunt descrise de o dinamică aparte: 

  • Desfășurarea unui eveniment sportiv de acest gen variază între 2 și 5 minute; 
  • Rezultatele sunt descrise de șansă și este exclusă varianta analizei în prealabil; 
  • Cele mai multe evenimente sportive virtuale sunt de tipul pariului “Câștigător”. 

Rămâi la același bankroll pentru pariuri sportive 

Îți recomandăm să faci acest lucru, deoarece cadourile pentru cei dragi, distracția din excursia la munte, acountul pentru seara de Anul Nou sunt doar câteva dintre priorități, din punct de vedere al direcționării veniturilor tale. 

Rămâi la aceeași sumă de joc pe care obișnuiești să o joci lună de lună la pariuri, iar dacă prima de Crăciun îți permite acest lucru, poți majora cu 5-10% acest buget, însă nu cu mai mult. Reține că pariurile sportive reprezintă un mod de a te distra, nicidecum un instrument prin care te poți îmbogăți rapid. Așadar, alocă o sumă pentru pariuri în mod responsabil. 

Rămâi în această perioadă alături de oferta Sportingbet și poate că Moșul va veni în acest an cu mult mai multe surprize pentru tine! 

Cele mai populare flori și plante de Crăciun

Articolul precedent

Implanturile dentare sunt de mai multe tipuri – tu ştii ce să alegi sau “mergi pe mâna” medicului dentist?

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in Diverse