National

Youtube interzice clipurile video care promoveaza discriminarea si segregarea

0

Youtube a anuntat miercuri intensificarea luptei sale contra continutului plin de ura, interzicand clipurile video care promoveaza discriminarea sau segregarea, cum este cazul site-urilor ce glorifica nazismul.

„Noi interzicem in mod specific clipurile video care afirma superioritatea unui grup pentru a justifica discriminarea, segregarea sau excluziunea bazate pe criterii precum varsta, genul, rasa, casta, religia, orientarea sexuala”, subliniaza un articol publicat pe blogul filialei Google.

In categoria respectiva ar fi incluse, de exemplu, inregistrarile care promoveaza sau glorifica ideologia nazista, care este prin ea insasi discriminatorie, adauga Youtube.

De asemenea, vor fi retrase continuturile care „neaga existenta unor evenimente violente a caror realitate este dovedita, cum este Holocaustul sau chiar atacul armat de la scoala primara Sandy Hook”, se mai arata pe blogul citat.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro

Hotelierii de pe litoral cer demisia directorului CNAIR, dar nici nu stiu ce-i asteapta: Autostrada Soarelui se va transforma curand intr-un mare santier

Articolul precedent

5 lucruri de care trebuie sa tii cont inainte de a inchiria un spatiu industrial in Bucuresti

Articolul urmator

Vezi si

Comentarii

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe in National