AcasăInternationalLa pas prin Hollywood - Ce gambleri poți să întâlnești

La pas prin Hollywood – Ce gambleri poți să întâlnești

Publicat pe

Articole

Vacanta de vara bate la usa. Ai oferte imbatabile pentru Antalya!

Romanii prefera vacantele in strainatate. In ultimii ani, din ce in ce mai multi turisti romani parasesc litoralul romanesc si isi indreapta atentia catre locatii mai insorite si pline de surprize. Pentru cei care isi doresc o vacanta de vis in Turcia, ii asteapta...

La prima ta vizită în Hollywood, care este primul lucru la care te gândești? Vrei să vezi locurile celebre pe care le știi deja din filme sau vrei să întâlnești cei mai interesanți oameni și gambleri celebri care își fac veacul prin cel mai renumit oraș din lume? Hollywood-ul este casa actorilor, lăcașul creativității și locul unde nu vei găsi niciodată limite pentru niciun viciu, job, preț sau nevoie. Tot ce este permis, interzis, rău, bun sau incredibil se găsește pe străzile din Hollywood. Iar acum este momentul să discutăm despre ce gambleri renumiți poți să întâlnești dacă ești la pas prin Hollywood, ce personalități se pot intersecta cu tine și poate cine știe, un loc precum Hollywood poate să îți ofere mult mai multe decât un simplu cadru de cinematograf.

Pamela Anderson

Am pornit la drum în acest articol cu intenția de a te face să te gândești la cele mai celebre personalități pe care îți dorești să le vezi cel puțin o dată în viață și nu în turneu sau în reclamele Eldorado Casino, ci în cele mai cool ipostaze, în mediul lor natural, chiar acasă la Hollywood. Iar Pamela Anderson este un exemplu mai mult decât excelent pentru tot ceea ce ar putea însemna întâlnirea perfectă cu un gambler mai mult decât pasionat și implicat în această industrie a jocurilor de noroc. Pentru cei dintre voi care nu știau acest lucru, Pamela Anderson a fost și va rămâne una dintre cele mai mari jucătoare la jocuri de noroc din câte a putut vedea Vegasul. Dacă ai avut vreodată șansa să urmărești Baywatch, probabil ai fost martor și la scenele de gambling care s-ar fi putut să altereze mai mult mintea Pamelei decât ar fi trebuit. 

După multe încercări destul de mărunte de a se lansa într-o carieră de gambler, Pamela a reușit în cele din urmă să ajungă la o masă cu mize destul de mari unde se juca Poker. Partea nu atât de bună în toată această poveste este că Pamela a reușit să piardă 250.000$ în acea partidă. Cel care ar fi trebuit să primească banii din partea Pamelei a afirmat că va șterge datoria dacă Pamela îl va săruta, lucru care s-a și întâmplat, doar că în cele din urmă, aventura a dus la o căsnicie, despre care nu avem cum să știm adevăratele detalii.

Tobey Maguire

Probabil că nu îl vom putea vedea niciodată pe Spider Man într-un cazino plasând pariuri la jocuri de noroc și păcănele, dar nu putem spune același lucru și despre Toby Maguire care s-a hotărât în cele din urmă să își încerce norocul folosind banii pe care i-a câștigat pe bună dreptate din activitatea sa de actor. Toby nu are o reputație foarte bună în ceea ce privește jocurile de noroc, dar este unul dintre jucătorii care nu s-au oprit decât când problema pariurilor a devenit destul de serioasă. Cei care au fost aproape de el cât timp a dat frâu liber sesiunilor de jocuri de noroc nu au cuvinte prea frumoase de spus despre comportamentului lui Maguire. Acesta este cunoscut pentru faptul că este agresiv la masa de joc și că nu ar fi nici cel mai amabil jucător.

Dar când comportamentul te duce în locuri nu atât de curate din punct de vedere religios, cu siguranță că ești ademenit și de alte considerente. Ce crezi că s-a întâmplat în continuare? Tobey a fost implicat și în mese de Poker ilegale unde atitudinea sa nu s-ar fi îmbunătățit deloc. După un comportament ca acesta, Tobey a reușit să își spele într-un fel sau altul reputația, dar cum putem stabili dacă vechile obiceiuri s-au păstrat sau nu.

Ben Affleck

Ben Affleck nu este un simplu actor, ci este un permanent membru al acestei liste cu gambleri și celebrități mânate de plăcerea pentru jocurile de noroc. Probabil dacă vei lua Hollywood-ul la pas în căutarea experiențelor unice, Ben Affleck este unul dintre oamenii care îți va oferi un peisaj de ansamblu asupra modului în care gamblerii se comportă în societate.

Ben este genul acela de parior care nu poate să stea la masă fără o tărie care de obicei este un whiskey standard. Mai mult decât atât, Ben Affleck pare a fi și unul dintre jucătorii de Blackjack capabili să numere cărți.

Ray Romano

Ray Romano este celebrul actor care a făcut celebră seria Everybody Loves Raymond, dar este și una dintre persoanele care a pus jocurile de noroc pe harta Hollywood-ului fiind foarte pasionat de această activitate. Din păcate, Ray pare să fi fost și un parior impulsiv, a pierdut mulți bani în pariuri și a creat chiar și un show bazat pe poveștile de gambler.

Concluzie

Cei mai importanți gambler pe care îi poți întâlni cât timp te vei plimba prin Hollywood sunt sute, dar poate vei recunoaște pe unul dintre ei datorită nouă.

Ultimele articole

Nu știi dacă să îți cumperi o casă sau un apartament? Vezi aici ce lucruri trebuie să ai în vedere pentru această decizie

Decizia de a-ți cumpăra propria locuință este una dintre cele mai importante hotărâri pe...

Cum să organizezi un grătar în aer liber? 5 sfaturi utile

Organizarea unui grătar în aer liber poate fi o experiență extrem de plăcută, oferindu-ți...

Cum să-ți perfecționezi abilitățile analitice folosind metode neobișnuite

Capacitatea de a gândi analitic este o calitate esențială pentru a lua decizii informate...

Beneficiile miscarii si dansului asupra sanatatii si starii de spirit

Intr-o era in care stresul si sedentarismul au devenit parte din viata cotidiana, gasirea...

Articole asemanatoare

Nu știi dacă să îți cumperi o casă sau un apartament? Vezi aici ce lucruri trebuie să ai în vedere pentru această decizie

Decizia de a-ți cumpăra propria locuință este una dintre cele mai importante hotărâri pe...

Cum să organizezi un grătar în aer liber? 5 sfaturi utile

Organizarea unui grătar în aer liber poate fi o experiență extrem de plăcută, oferindu-ți...

Cum să-ți perfecționezi abilitățile analitice folosind metode neobișnuite

Capacitatea de a gândi analitic este o calitate esențială pentru a lua decizii informate...